I väntan på mitt ovanliga liv

Silas bor mittemellan himlen och helvetet. Mittemellan mobbar-Viggo och underbara Narin, som han inte vågar prata med. Men så kommer Silas på en lysande idé inför klassresan.

Trettonåriga Silas bor på femte våningen i ett gammalt hyreshus. Han bor mittemellan himlen och helvetet. Helvetet finns på bottenvåningen för där bor mobbaren Viggo. Som går i Silas klass.

Himlen är översta våningen. Där bor Narin, tjejen Silas är kär i. Hon går också i Silas klass.

En fantastisk chans

När klassen ska på lägerskola får Silas plötsligt en fantastisk möjlighet, en chans han bara inte får missa. En chans att lära känna Narin på riktigt. Silas har en plan, en fantastisk plan som funkar helt perfekt. Men tyvärr inte riktigt på det sätt som Silas tänkt.

I väntan på mitt ovanliga liv är en bok för dig som gillar att läsa om kompisar, kärlek, livet och döden. En bok som både är allvarlig och väldigt rolig.

Läs också

  1. Den där Jonny Jonsson Johnson

    Av: Lindell, Elin Tipsat av: Annika Edlund

    Jonny har det inte lätt. Till att börja med namnet. Det vet ju alla att y-namn är vanligt på kriminella personer. Dessutom blir hans cykel stulen och mormor skickar hans pengar till Uganda.

  2. Habib : meningen med livet

    Av: Foley, Douglas Tipsat av: Åsa Zetterström

    Vad är meningen med livet? Inte att få värsta utskällningen i alla fall. Men det är just vad Habib får, när han och mamma kallas till ett extra utvecklingssamtal.