Att logga in

Läs mer om hur du gör för att logga in

Inloggningsuppgifter

Logga in med ditt användarnamn (om du valt ett sådant) eller eventuell mejladress som du uppgett.

Ditt lösen kan vara den fyrsiffriga pin-kod som du valt till ditt bibliotekskort, det kan också vara ett lösenord som du själv valt.

Glömt dina uppgifter?

Har du glömt dina inloggningsuppgifter kan du använda länken Glömt lösenord för att skapa ett nytt lösenord. Du kan också besöka något av våra bibliotek för att få hjälp, ta då med legitimation eller bibliotekskort.

Ny användare

Om det är första gången du loggar in ska du använda numret på ditt bibliotekskort tillsammans med din pin-kod. Med dessa uppgifter kan du sedan alltid logga in.

Nytt bibliotekskort

Om du redan har ett konto på Minabibliotek men har fått ett nytt bibliotekskort ska du först logga in på ditt konto med personnummer och pin-kod, så uppdateras ditt konto automatiskt med det nya kortet. Loggar du in med ditt nya bibliotekskort skapas ett helt nytt konto som inte är kopplat till ditt gamla där du kanske har sparade listor eller betyg.

Inloggningsproblem

Om du inte kan logga in som vanligt, prova gärna att använda en annan webbläsare. Du kan också prova på en annan dator, platta eller mobiltelefon. Du är också välkommen att höra av dig till oss på Minabibliotek eller besöka något av våra bibliotek.

Glömt lösenord?

Länk för att återställa ditt lösenord. 


Läs mer om

  1. Att skaffa bibliotekskort

    Alla som är sex år eller äldre kan få ett bibliotekskort. Det kostar inget och går att använda på alla våra 24 bibliotek.