Att logga in

Läs mer om hur du gör för att logga in.

Inloggningsuppgifter

Logga in med personnummer eller bibliotekskortsnummer och sedan den fyrsiffriga pin-kod som du valt till ditt bibliotekskort.

Du kan också logga in med ditt användarnamn om du har valt ett sådant, och ett lösenord som du i så fall själv också har valt.

Glömt dina uppgifter?

Har du glömt dina inloggningsuppgifter eller har något problem med din inloggning så får du gärna höra av dig till ditt bibliotek, eller till oss på webbredaktionen. 

Du kan också besöka något av våra bibliotek för att få hjälp. Ta då med legitimation eller bibliotekskort.

Ny användare

Om det är första gången du loggar in ska du använda ditt personnummer eller numret på ditt bibliotekskort tillsammans med din pin-kod. Med dessa uppgifter kan du sedan alltid logga in.

Nytt bibliotekskort

Om du redan har ett konto på Minabibliotek men har fått ett nytt bibliotekskort ska du först logga in på ditt konto med personnummer och pin-kod, så uppdateras ditt konto automatiskt med det nya kortet.

Inloggningsproblem

Om du inte kan logga in som vanligt, prova gärna att använda en annan webbläsare. Du kan också prova på en annan dator, platta eller mobiltelefon. Du är också välkommen att höra av dig till oss på Minabibliotek eller besöka något av våra bibliotek.

Läs mer

  1. Att skaffa bibliotekskort

    Alla som är sex år eller äldre kan få ett bibliotekskort. Det kostar inget och går att använda på alla våra 24 bibliotek.

  2. Alla bibliotek

    Biblioteken, deras öppettider, adresser, kontaktuppgifter och annan användbar information.

  3. Webbredaktionen

    Det är vi som jobbar med webbplatsen du befinner dig på. Du kan fråga oss om det mesta som rör Minabibliotek, dess innehåll och tjänster.