Hon släpper dig aldrig

Tänk dig att du måste flytta hemifrån för att komma ifrån alla krav som ställs på dig. Att inte behöva anpassa dig efter din lillasysters humörsvängningar

Allt detta är vad Amber drömmer, hon bestämmer sig för att flytta. Hemma säger hon bara att hon ska hälsa på en kompis ett tag.
 
Hon flyttar in i ett gammalt hus som hon delar med några studenter. Amber skaffar sig ett arbete, nya vänner, nu känner hon att hon lever. Men det finns två orosmoln, det ena är hennes dagliga samtal med mamman, det andra är huset. Det är något skumt med det, hon kan känna närvaro av någon annan fast hon är ensam, sedan är det den gamla damen i huset bredvid som kommer med kusliga frågor och antydningar. 
 
När Amber blir sjuk och hamnar på sjukhus så kommer hennes mamma och lillasyster Poppy till henne. De får tillåtelse av de andra i huset att bo hos dem ett tag. Om Amber tyckte att huset påverkade henne så är det inget mot vad det verkar göra med Poppy...
 
Läs boken om du gillar mystik och det oförklarliga.

Jävla Lucia

Av: Melin, Mårten Tipsat av: Annika Edlund

- Fan, vad jag vill att hon ska bli kär i mig, tänker Martin om Leena när Lucia dyker upp. Och Lucia är ingen ljuv ljusdrottning precis utan en jävligt upprorisk och tuff tjej med rött hår.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Ulrika Sjölin den 31 mars 2008