Havets hemlighet

Sommarlov, kärlek, hemligheter och sälar. Läs en bubblande varm berättelse om Morgan och Keltie.

Morgan bär på en hemlighet. Hon gillar tjejer och drömmer om att flytta från den lilla ön och leva ett liv som öppet lesbisk någon annanstans. Hon har sina planer för framtiden.

Nära döden

Allt som Morgan har tänkt ut, och hur hon lever sitt liv, förändras drastiskt en sen sommarkväll. Hon råkar trilla i havet och drunknar nästan. I sista stund blir Morgan räddad av Keltie.

Morgan tror att hon har en nära-döden-dröm när de två kysser varandra. Men det visar sig att Keltie är lika verklig som Morgan själv. Och kyssen är inte alls någon dröm.

Lättläst om vänskap och kärlek

Havets hemlighet av Molly Ostertag är en bok för alla som gillar berättelser om vänskap och kärlek. En ungdomsroman med både text och bilder. Den är lätt att ta till sig och teckningsstilen passar perfekt till stämningen i berättelsen.

Jag föll pladask för Kelties spralliga och orädda personlighet, hon är sig själv hela tiden och det är väldigt starkt, modigt och fint. En stor bonus är alla söta sälar.

Läs också

  1. Vita lögner, röda hjärtan

    Av: Dåsnes, Nora Tipsat av: Ina Björndotter

    Sommarlovet är slut och Tuva börjar sexan. Hon ser fram emot att bygga klart basen i skogen med sina bästa vänner. Men något har förändrats och det blir inte riktigt som Tuva tänkt sig.

  2. Witchboy

    Av: Ostertag, Molly Tipsat av: Moa Wållberg

    Första serieboken om häxfödda Aster. Det här är en spännande berättelse om magi, vänskap och mod att vara sann till sig själv.