H som i Harriet

Vad är det mamma döljer? Varför är hon så besatt av att Harriet ska spela piano, och helst bli bäst? Läs en spännande bok om familjehemligheter och om att hitta sig själv.

Harriet tävlar i musik. Hon spelar piano och reser runt i världen med sin mamma. Överallt där de bor finns såklart ett piano. I villan i Provence, i huset vid svenska kusten och i våningen i Madrid.

Mammas hemligheter

Harriet är mycket duktig men mamma är aldrig riktigt nöjd. Harriet får inga riktiga topplaceringar. Varför är egentligen mamma så besatt av att Harriet ska spela piano?

Det finns alltid pengar, och mamma är alltid upptagen. Men vad sysslar hon med? Något döljer hon, till exempel vill hon inte berätta om brännskadan på sin hand.

Hemhjälpen Daisy har funnits med sedan Harriet var baby. Harriet vill veta sanningen om sin bakgrund och försöker pressa Daisy att berätta. Efter en mindre eldsvåda i köket, får Daisy sparken.

Nu blir Harriet ännu mer misstänksam.

Krypande spänning om familjehemligheter

Det här är en spännande och stämningsfull roman om familjehemligheter och om att hitta sig själv. Som läsare hålls du på halster och precis som för Harriet väcks fler och fler frågor. Det är skickligt och krypande bra!

Författaren Cecilia Lidbeck har skrivit flera spännande böcker.

Läs också

 1. Familjen

  Av: Lidbeck, Cecilia Tipsat av: Elisabet Pettersson

  Tänk om allt du har lärt dig och vet om världen och livet, är en lögn.

 2. Barnhemmet

  Av: Lidbeck, Cecilia Tipsat av: Annika Edlund

  Barnhemmet drivs stenhårt av den stränga personalen. Barnen har olika bakgrund men alla får samma tuffa behandling. Plötsligt börjar de försvinna, ett efter ett. Vad är det som händer?

 3. De försvunna

  Av: Lidbeck, Cecilia Tipsat av: Lina Westermark

  En intressant och väldigt spännande bok om att försöka klara sig ute i vildmarken. Otroligt bra, lätt att leva sig in i.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Annika Edlund den 10 augusti 2022