Häxmästaren på Kvarneberg

Flatworld är ett hemligt mobilspel och alla som får chansen att spela det verkar älska det. Men det är något som inte stämmer.

När skolan börjar efter sommarlovet pratar alla i Kvarneberg om det nya mobilspelet Flatworld. Ingen vet särskilt mycket om spelet, som inte går att köpa. Det enda sättet att få Flatworld är genom en inbjudan från någon som redan spelar.

När Sven till sist får pröva älskar han spelet. Men efter ett tag börjar han misstänka att något är fel.

Barn som försvunnit

Flatworld har en del märkliga regler och av misstag hittar Sven ett mystiskt hål. Hålet leder ner till en mörk och skrämmande plats på spelets undersida. Är hålet bara en bugg, eller något annat?

Sven kan inte släppa tanken på att barn i Kvarneberg har försvunnit. Hans egen storasyster Lina verkar helt besatt av Flatworld. Hon kan inte sluta spela och mår allt sämre. Vad är det egentligen som händer?

Häxmästaren på Kvarneberg är en lättläst och fartfylld bok om äventyr, spel och vänskap. Boken är illustrerad av Johan Leion.

Fler tips

  1. Tips till gamers

    Skrivet av: Maria Engström, Åsa Zetterström

    Kan du inte få nog av spel? De här roliga och spännande böckerna handlar om riktiga gamers. Passar för dig på låg- och mellanstadiet.