Genom portalen: tävling

Skriv, teckna, fotografera eller filma. Tävla med Sommarboken.se, på temat genom portalen. Senast 30 augusti måste du skicka in ditt bidrag.

Hur tänker du dig en portal? Hur ser den ut? Kanske är det en dörr, ett kaninhål, en roddbåt eller en speciell tågperrong. Nästan vad som helst kan vara en portal eller en ingång till en annan värld.

Släpp lös din fantasi, och skapa din egen portal. I text eller bild. Skicka in ditt bidrag och ha chansen att vinna ett bokpaket. Alla barn mellan 8 och 12 år är välkomna att tävla.

Tävla på Sommarboken.se

Det är på webbsidan sommarboken.se du skickar in ditt bidrag. Där finns också all information du behöver för att kunna vara med. Massor med skrivtips finns där också, till exempel en film med tips från Ylvania-Ylva Hällén.

Läs mer om tävlingsuppdraget på sommarboken.se.

Puffbild: sommarboken.se/Kultur i Väst

Massor med lästips

  1. Genom portalen: boktips

    Skrivet av: Åsa Zetterström

    Sommarbokens tema 2020 är "genom portalen". Det kan vara resor i tiden, eller besök i parallella världar. Eller något helt annat. Här är lästips för dig som går på låg- eller mellanstadiet.

Träffar och kul i Umeåregionen

  1. Sommarboken 2020

    Många bibliotek har sommarboken-aktiviteter även i år. Kanske lite annorlunda än förra året, men kul blir det. Du som är sådär 7-12 år är välkommen att prata om böcker, pyssla, skriva, fika och ha roligt.

Målgrupp:

Ämnesord

Skrivet av: Åsa Zetterström den 8 juni 2020