Fruarna

En berättelse om tre kvinnor som alla är gifta med en och samma man. Någon som kanske inte alltid går att lita på.

Av: Fisher, Tarryn
Språk: Svenska
Publiceringsår: 2021
Låna

Thursday är lyckligt gift med Seth, en man hon älskar extrem mycket. Så mycket att hon går med på att leva med honom trots att han har två fruar till. Hon har aldrig träffat de andra fruarna, vet inte ens deras riktiga namn. Men det är okej intalar hon sig, för kärleken hon har till sin man är större än så.

Den andra frun

Trots det okonventionella arrangemanget gör Thursday sitt bästa för att vara den perfekta frun att komma hem till. Allt fungerar bra, tills hon en dag hittar en lapp i sin mans kläder där hon får veta namnet på en av de andra fruarna. Frestelsen blir för stor och Thursday letar upp henne. Snart börjar hon misstänka att den andra frun blir misshandlad och utnyttjad av deras gemensamme man.

Seth har aldrig varit våldsam mot Thursday så vem är han egentligen? Vad är den riktiga anledningen till att fruarna inte får träffas? Och vem är den tredje frun?

Överraskad till sista sidan

Detta är den första boken av Tarryn Fisher som har översatts till svenska. Det är en välskriven psykologisk thriller som jag inte kunde släppa ifrån mig när jag läste den. Jag satt på helspänn mot slutet och blev överraskad till sista sidan.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Angelica Seger den 18 augusti 2021