Fantastiska vidunder och var man hittar dem

När Newt kommer till USA med sin väska med magiska djur, lyckas de rymma. Snart sprider de ut sig i New Yorks centrum, vilket får stora och svåra följder.

Newt Scamander är en brittisk trollkarl som jobbar med djur och magiska varelser. Han reser omkring i världen för att undersöka och skriva om dem. När han reser till New York träffar han en annan magiker, Tina, som jobbar för Magiska kongressen i USA.

Efter ett tag ser Newt ett av sina djur flyga omkring fritt och då märker han att han råkat byta resväska med en icke-magisk man. Tina och han letar rätt på mannen och sedan fortsätter de tillsammans sökandet efter resten av djuren.

Samtidigt som Newt är i New York börjar det hända onaturliga saker i staden. Det har uppstått oförklarliga, starka vindar som förstört byggnader och gator. När till slut någon dör riskerar trollkarlarna i USA att bli gripna.

Filmen Fantastiska vidunder och var man hittar dem är regisserad av David Yates som också regisserade de fyra sista Harry Potter-filmerna. J.K. Rowling, författaren till böckerna om Harry Potter har också skrivit manus till filmen. Därför, om du gillar Harry Potter så uppmanar jag dig att se den här filmen.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Nils S den 4 januari 2019