En katt i Paris

En nervpirrande, tecknad actionfilm om flickan Zoé och hennes katt som kämpar mot samhällets fiende nummer ett - den onda Victor Costas.

Katten Dino lever dubbelliv. På dagarna bor han hos flickan Zoé och hennes mamma, på nätterna följer han med inbrottstjuven Nico på äventyr. Zoé vet inget om det.

Hon har slutat prata, sedan hennes pappa blev mördad av den onda skurken Costa. Hennes mamma är polis och jobbar jämt, inte minst jagar hon Costa. En barnflicka tar hand om Zoé, som har en vän - katten Dino.

Farlig nyfikenhet

Varje kväll när Zoé somnat försvinner Dino ut genom fönstret. På morgonen när hon vaknar är han tillbaka igen. Vad gör han på nätterna tro? En kväll när hennes mamma jobbar som vanligt smiter Zoé ut efter Dino. På så sätt träffas Zoé och Nico, och de dras in i en farlig jakt på självaste superskurken Costa.

En katt i Paris är en fartfylld, spännande och lite skrämmande actionfilm för barn med sina vuxna. Animationerna är supersnygga, vyerna över Paris hustak hissnande. Rekommenderas från 7 år.

Spana in filmens trailer: