Låna e-medier

Om du har ett bibliotekskort hos oss kan du låna e-böcker, e-ljudböcker och strömmande film. Du kan göra två e-boks- eller e-ljudbokslån var sjunde dag och du kan låna en strömmande film per vecka.

1. Låna e-böcker

E-böcker är böcker med text i digital form som du läser på skärmen. Du kan låna två e-böcker eller e-ljudböcker var sjunde dag. Lånetiden är 28 dagar.

2. Låna e-ljudböcker

E-ljudböcker är böcker som du lyssnar på strömmande eller nedladdade i din mobil, surfplatta eller dator. Du kan låna två e-ljudböcker eller e-böcker var sjunde dag. Lånetiden är 28 dagar.

3. E-film

Genom biblioteket kan du låna strömmande film direkt till datorn. Du får låna en film i veckan. Sök efter filmerna här på webbplatsen eller på Cineasterna.se. Logga in och låna. Lånet är aktivt i 48 timmar.

1. Två e-lån per vecka

Biblioteken ökar nu möjligheten att låna e-böcker och e-ljudböcker, samt strömma film.

1. Felsökning e-lån

Här är några vanliga fel som kan uppstå vid e-bokslån och tips på hur de kan lösas.

Puffbild: Hilch/Bigstock