Driven av kärlek

Läs historien om Bruce Olson och hans resa från USA till Colombias djungel. Dit åkte han för att missionera och berätta om evangeliet för ursprungsfolket som bor där. Ett uppdrag som ledde till hans död.

I boken får du läsa om hur författaren mötte Gud och kämpade för honom, och i vissa stunder emot sig själv. Bruce Olson berättar om hur han blev Bruchko. Han beskriver också hur han upplevde under, och fann kärlek och vänskap starkare än han någonsin kunnat föreställa sig.

Att göra det omöjliga

Jag fann denna bok helt fantastisk. Den handlar om hur man genom förståelse, vilja, tro och medkänsla kan åstadkomma sådant som verkar omöjligt. Driven av kärlek är utan tvekan en av mina favoritböcker. En sådan bok som inte går att lägga ifrån sig. Den innehåller så mycket känslor, positiva och negativa, och får läsaren att tänka sig in i situationen och känna sig som om man var där.

Mycket starka känslor

Boken är väldigt väl skriven och har gett mig personligen en djupare inblick i olika livsstilar, i religion, i människor och hur vi bemöter andra och om livet och döden. Jag har alltid älskat böcker som innehåller mycket starka känslor, det är nog en anledning till att jag fascineras av den här boken. 

Jag rekommenderar boken till tonåringar och vuxna som är intresserade av berättelser som är baserade på sanna historier eller kristna berättelser. Den är läsvärd för att den är hemskt spännande och väcker många känslor. Även om du inte är kristen finns där många djupa frågor som kan vara bra att fundera över. Utan tvekan en bok värd att läsa.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Linneá Lind den 21 juni 2019