Filmat författarbesök med Melody Farshin

Melody Farshin berättar om sig själv och sina böcker i det här filmade författarbesöket. Hon läser också ett stycke ur sin bok Mizeria.

Melody Farshin läser ur Mizeria

Kärlek, våld och humor

Melody Farshin Foto: Caroline Andersson
Melody Farshin.
Melody Farshin är ståuppkomiker och författare från Husby. Hon har skrivit ungdomsromanerna Mizeria och Lowkey. De handlar om tvillingarna Aicha och Ali som växer upp i en miljonprogramsförort och om människorna omkring dem. Böckerna handlar om vänskap, våld och kärlek och om humorn som binder samman människor.

Den 7 maj klockan 16.00 släpptes filmen med det digitala författarbesöket här på Minabibliotek och på Athena fritidsgårds instagramkonto (@athena_fritidsgard).

Till och med 5 juni 2021 kan du se filmen där Melody Farshin berättar om sig själv, sina böcker och skrivande och även bjuder på lite högläsning ur Mizeria. På den här sidan.

Hämta en egen bok eller låna på biblioteken

Gratis-exemplar av boken Mizeria finns att hämta på Athena fritidsgård eller Ersbodabiblioteket så långt lagret räcker. Du kan förstås också låna böckerna på biblioteken.

Har du några frågor är det bara att du hör av dig till personalen på Ersbodabiblioteket.

Arrangörer

Författarbesöket arrangeras i samarbete mellan Ersbodabiblioteket och Athena fritidsgård. Det genomförs med stöd från projektet Stärkta bibliotek som finansieras av Kulturrådet.

Låna Melody Farshins böcker på biblioteken

1. Mizeria