Die for me

Vågar Kate riskera sitt hjärta när hon träffar Vincent? Läs en urban fantasy som utspelar sig i Paris.

Kate och hennes syster Georgia blir plötsligt föräldralösa och flyttar från USA till sina släktingar i Paris. Georgia finner sig snabbt till rätta i det nya livet och hoppar från klubb till klubb med sina nya vänner.

Vincents hemlighet

Kate är däremot så fast i sin sorg att hon knappt lämnar huset och hellre begraver sig i böcker än träffar riktiga människor. Tills hon träffar Vincent. En mystisk, sexig och dödligt charmig kille som först verkar vara utom räckhåll för Kate, men som visar sig vara intresserad av henne.

Vincent och hans vänner har en stor hemlighet, som är en stor risk för Kates förstånd men också för hennes liv. Kate kan inte motstå Vincent, men vågar hon älska igen och riskera att förlora honom?

Kärlek, sorg och action

Det här är en urban fantasy som utspelar sig i Paris. Vill du ha en bok om en tjej som sparkar monstrens och skurkarnas rumpor så får du leta vidare i hyllan. Kate är inte sådan, hon är stark på ett annat sätt.

Berättelsen fokuserar mer på kärlekshistorien mellan Kate och Vincent, vad Vincent är och på Kates sorg efter föräldrarna. Det är spännande läsning med inslag av action och slagsmål och en slutstrid med bokens stora skurk, så en viss pulsökning väntar. Eftersom det inte handlar om varulvar, vampyrer eller trollkarlar är det här en urban fantasy för dig som vill läsa något annorlunda i genren.

Udda verklighet

Av: Ormes, Nene Tipsat av: Andrea Ejelöv

I hela sitt liv har Udda drömt mardrömmar och hallucinerat. När hon och hennes vän Daniel bestämmer sig för att undersöka en av hennes drömmar inser de att drömmar kan vara sanna. Sedan försvinner Daniel.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Andrea Ejelöv den 7 februari 2015