Det hemliga uppdraget

Saras liv vänds upp och ner när hon träffar mannen som kallar sig Mamma. Plötsligt har hon blivit indragen i en hemlig värld, där ungdomar arbetar som spioner för underrättelsetjänsten.

Sara Martinez bor i Brooklyn i New York. Hon är en smart tjej som kan hacka sig in i vilket datasystem som helst. När Sara plötsligt riskerar att hamna i ungdomsfängelse räddas hon av en man som kallar sig för Mamma. Mamma arbetar för den brittiska underrättelsetjänsten MI6, och han vill ha Saras hjälp.

Ett helt nytt liv

Innan Sara riktigt förstår vad som händer har hon lämnat sitt gamla liv bakom sig. Hon har blivit Brooklyn, ett av de fem barn som hittats i olika delar av världen och som tränas till spioner i ett hemligt projekt.

Men tiden är knapp, på bara ett par veckor måste Brooklyn vara redo att följa med Paris, Sydney, Kat och Rio till en internationell ungdomskonferensen. Där har de ett uppdrag de måste genomföra, ett uppdrag som ingen vuxen klarar av.

Smart äventyr

Det hemliga uppdraget av James Ponti är en bok full av spänning, snabbtänkta spioner och listiga skurkar. Det är en perfekt bok för dig som gillar smarta äventyr med en mer komplicerad handling. Det här är första delen i bok-serien Spiongänget.

Läs också

  1. Ett annat jag

    Av: Gerhardsen, Carin Tipsat av: Emma Sigvardsson

    Amanda måste fly, hon jagas genom Europa av en hänsynslös mördare. Frågan är bara - varför?

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Emma Sigvardsson den 29 juni 2022