Den stora zombien

Jättespännande om Tobias och Simone som är nyfikna och modiga. Det händer hela tiden något i boken, som är lättläst.

Huvudpersonerna heter Tobias och Simone. Boken utspelar sig i ett museum och i en borg. Vi möter en tjej och en kille som är väldigt nyfikna. En dag möter Simone en man, en kvinna och ett barn. De ska köpa glass men när de har gjort det somnar barnet. Då får Simone glassen.

Tobias är modig och snäll mot Simone när han räddar henne. Simone är lika modig och snäll som Tobias. När zombierna gör henne till en zombie är det modigt att hon inte börjar gallskrika.

Jag tycker bokens tema är att man ska vara snäll, till exempel när Tobias sitter och väntar på Simone.

Den stora zombien är lättläst, jätte-spännande och intressant för att det händer mycket spännande. När de har löst ett problem kommer det hela tiden nya problem. Tyvärr har boken inga bilder, men det är lagom mycket text.

Jag rekommenderar denna bok och ger den fem solar av fem möjliga. Alla som gillar spännande böcker ska läsa den, tycker jag.

Läs också

  1. Zombiefeber

    Av: Ohlsson, Kristina Tipsat av: Maja Westermark

    Det har kommit en främling och knackat på hos farfar och Herbert. Mannen får ett rum i den tillfixade ladan. En sak tycker Herbert är konstig, det är en röd fläck på en av mannens väskor. Det måste vara blod, tänker Herbert.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Gustav Johansson den 21 september 2017