De tysta stegen bakom

En spännande och läsvärd bok som får högsta betyg.

Elsa och hennes familj bor i Ellesbo herrgård, de har just flyttat dit. Elsa ville verkligen inte flytta dit, men hon var tvungen därför att hennes föräldrar skulle starta ett pensionat där.

Märkliga saker händer

Den dag hon flyttade in, ja då förändrades allt. Nästan direkt börjar märkliga saker ske, som att hon ser en flicka i ett fönster eller att hon hör fotsteg bakom sig men ser att ingen är där. Och det är bara början.

En dag ber Elsas föräldrar att hon ska städa biblioteket. När hon väl har börjat dunsar en bok i golvet. Hon öppnar den och hittar ett gammalt fotografi med tre personer på, två vuxna och ett barn, flickan Eleonora. I herrgårdens trädgård har Elsa tidigare hittat en grav, Eleonoras grav.

Spännande och läsvärd

De tysta stegen bakom är verkligen läsvärd. Jag gillar den väldigt mycket för att det händer nya och spännande saker väldigt ofta. Det tar sin tid att läsa men det är verkligen värt det. Den är kanske lite svårläst för vissa och lättläst för vissa. Boken har också en massa spännande bilder. Jag rekommenderar den verkligen och ger den fem blommor av fem möjliga.

Jag tror att de som gillar skräck och spänning skulle älska den här boken.

Läs också

  1. Röda spår

    Av: Genar, Katarina Tipsat av: Emma Sigvardsson

    Viskande röster och kusliga drömmar. Samuel snubblar över ett riktigt sommarlovsmysterium.