Bror till salu

Zoe har hittat ett sätt att få massor av vänner på sociala medier och samtidigt tjäna rejält med pengar. Men det gäller att brorsan inte upptäcker något. Och det gäller att vara uppkopplad.

Zoes storebror John råkar vara väldigt lik popstjärnan Justin Bieber. Genom att antyda att John faktiskt är Justin Bieber får Zoe hundratusentals följare på sina konton. Att storebror John är tio år yngre än den riktiga Justin och dessutom saknar tatueringar verkar fansen inte bry sig om.

Smygfilmning och försäljning

Men att ta hand om kontona och hålla fansen nöjda är långtifrån enkelt. Det tar mycket tid att smygfota och filma John. Det finns dessutom en gräns för hur många av brorsans kläder och prylar Zoe vågar sälja bakom hans rygg.

Zoes affärsidé funkar ändå otroligt bra, tills familjen åker på Italien-semester. Till Zoes stora förfäran saknas wifi i huset som familjen hyrt på italienska landsbygden. Hur ska hon nu kunna sköta alla sina hemliga affärer?

Innan Zoe hinner fatta vad som händer håller allt på att gå riktigt galet.

Rolig sommarläsning

Bror till salu är en väldigt rolig bok om syskon, sociala medier, kusliga grottor, mystiska grannar och galna Justin Bieber-fans.

Läs också

  1. Perfekt väder för lidande

    Av: Asptjärn, Åsa Tipsat av: Emma Sigvardsson

    När Bim upptäcker vem som är mammas nya kille får hon panik.

  2. Rutiga byxor funkar inte här

    Av: Hammar, Marie Tipsat av: Angelica Seger

    Första boken om tokiga och roliga Ottilia som flyttar till en ny stad och skriver om det i sin blogg.