Bortförda

Syskonen Alice och Elias försöker hitta sin mamma som har försvunnit. De dras in i ett skrämmande, spännande äventyr när de får veta hennes hemlighet.

Av: Källner, Oskar
Språk: Svenska
Publiceringsår: 2020
Låna

När Alice och Elias mamma försvinner tror polisen att deras pappa är inblandad i försvinnandet. Pappa tvingas åka till polisstationen. Alice och Elias smiter ut i skogen för att själva leta efter mamma.

En otrolig hemlighet

I skogen händer något riktigt otäckt. De blir jagade av en skrämmande varelse och Alice är nära att förlora livet. I sista sekunden räddas de av Brock.

Brock ser ut som en enorm ödla och han är kapten på rymdskeppet Stillheten. Han vet en hel del om syskonens mamma. Saker de aldrig hade kunnat ana. Mamma kommer från en annan planet och nu har hon blivit bortförd av en okänd fiende.

Första boken om Alice och Elias

Det här blir början på ett riktigt spännande och fartfyllt rymdäventyr. Bortförda är första delen i serien Imperiets arvingar.

Läs också

  1. Gregor från Ovanjord

    Av: Collins, Suzanne Tipsat av: Johanna Dahlgren

    Pratande kackerlackor, en underjordisk stad, människor med blek hy och lila ögon. Var har Gregor och hans lillasyster egentligen hamnat? Och varför?