Bitter spirits

Det är det glada 1920-talet i förbudstidens San Fransisco, fullt av olagligt drickande, rå lust och svart magi.

Aida Palmer är ett medium som håller seanser på Gris-Gris, en nattklubb i San Franciscos Chinatown. Hennes förmåga att kalla till sig de döda, men även skicka tillbaka dem, är mer än bara ett uppträdande.

Envisa andar

Winter Magnusson är en berömd spritsmugglare som är mer bekväm med skjutvapen än med spöken. Olyckligtvis har han blivit utsatt för en elak förhäxning som gör honom till en magnet för spöken och Aidas övernaturliga förmåga anlitas för att fördriva dessa spöken. När Aida och Winter tillsammans försöker hitta den som är ansvarig för förhäxningen blir de passionerat kära i varandra. Ju närmare de kommer sanningen utsätter de sig inte bara för fara utan dom inser också att de har egna spöken att fördriva.

Den här boken har alla element som en paranormal romance-roman ska ha. Den är en bra blandning av spänning och romantik med heta kärleksscener som aldrig tar över handlingen. Aida och Winter måste inte bara besegra fienden, utan även fördriva sina egna spöken innan historien kan få ett lyckligt slut. Rekommenderas!

Författarens egen webbplats hittar du på Jennbennett.net (länken öppnas i ett nytt fönster)

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Aina Gustavsson den 5 juni 2014