Biblioteksbussens turlista för hösten 2020 och våren 2021

Turlistan berättar var och när biblioteksbussen stannar. Nu finns nästa års turlista att se och ladda ner.

Foto: Stina Lundkvist

Detalj ur foto av biblioteksbussen

En nyhet är att turlistan sträcker sig över hela läsåret, från augusti 2020 till juni 2021. Klicka på länken nedan för att se och ladda ner den.

Hur gör jag för att hitta min hållplats i nya turlistan?

I början av turlistan finns ett register, där du kan hitta de orter i kommunen vi besöker. Leta reda på den ort som är lämplig för dig att besöka biblioteksbussen på. I registret kan du se att varje ort är kopplad till en eller flera turer med olika nummer. Numret anger med vilken busstur vi kommer till just din ort.

Exempel 1: Om du bor i Ansmark kan du i registret hitta att byn är kopplad till tur 26. Bläddra vidare tills du finner tur 26 i turlistan. Där, under tur 26, kan du finna att vi står vid hållplatsen Bygdegården när vi besöker Ansmark.

Exempel 2: Om du bor i Innertavle, finner du att byn är kopplad till turerna 12, 20 och 21. Det betyder att vi besöker Innertavle under tre olika bussturer. Vi står vid förskolan Tränset under tur 12, vid skolan under tur 20, samt kvällstid på Hästhagsvägen och Brännbackavägen under tur 21.

Hitta hållplats via karta

Du kan också söka din tilltänkta hållplats via karta, följ länken nedan.

Karta hållplatser

Ordinarie hållplatser är markerade på kartan med grön färg, sommarhållplatserna är markerade med orange färg.

den 22 juni 2020