Arrangemang för barn och unga på stadsbiblioteket

För små barn

1. Bebisramsor i parken

Datum torsdag 29 juli 10:30 - 10:45
    Plats Umeå stadsbibliotek

Vi ramsar och läser med dig och din bebis.

2. Sagoklubben i parken

Datum fredag 30 juli 10:00 - 10:30

3. Bebisramsor i parken

Datum torsdag 5 augusti 10:30 - 10:45
    Plats Umeå stadsbibliotek

Vi ramsar och läser med dig och din bebis.

4. Sagoklubben i parken

Datum fredag 6 augusti 10:00 - 10:30

5. Sagoklubben i parken

Datum fredag 13 augusti 10:00 - 10:30

6. Sagoklubben i parken

Datum fredag 20 augusti 10:00 - 10:30

För äldre barn

1. Digital bokcirkel: De försvunna

Datum onsdag 28 juli 10:00 - 23:00
    Plats Umeå stadsbibliotek

Var med och prata om Cecilia Lidbecks bok De försvunna. En spännande och lite skrämmande berättelse om att klara sig i vildmarken. Högläsningsklubben bjuder in till en bokcirkel i sommar.

2. Digital bokcirkel: De försvunna

13. I rävens spår

Datum måndag 9 augusti 08:00 - 20:00
    Plats Umeå stadsbibliotek

Konstapel Schiffer är bekymrad. Konstiga saker händer i centrum. Litteräven verkar vara inblandad. Vad är det som pågår? Följ spåren och bli Umeås hjälte!

14. Digital bokcirkel: De försvunna

Datum måndag 9 augusti 10:00 - 23:00

15. I rävens spår

Datum tisdag 10 augusti 08:00 - 20:00

16. Digital bokcirkel: De försvunna

Datum tisdag 10 augusti 10:00 - 23:00

17. I rävens spår

Datum onsdag 11 augusti 08:00 - 20:00

18. Digital bokcirkel: De försvunna

Datum onsdag 11 augusti 10:00 - 23:00

19. Högläsningsklubben: De försvunna

Datum onsdag 11 augusti 12:30 - 12:45
    Plats Umeå stadsbibliotek

Lyssna på när författaren Cecilia Lidbeck läser högt ur sin spännande bok De försvunna. Perfekt sommarbok att läsa tillsammans i familjen.

20. I rävens spår

Datum torsdag 12 augusti 08:00 - 20:00