Kom med i högläsningsklubben

På Umeå stadsbibliotek i Väven finns en högläsningsklubb för familjer med barn i åldrarna 8 till 12 år. Där får du tips på bra böcker att läsa högt tillsammans. Välkommen att anmäla dig, fyll i det här formuläret.

Sara Johansson och Anna Lindström på stadsbiblioteket jobbar med högläsningsklubben. Fyll i formuläret och skicka det, så kontaktar de dig så snart de kan. Rutor med en liten stjärna (*) måste du skriva i för att kunna skicka iväg din anmälan.

Anmäl dig till Stadsbibblans högläsningsklubb

Genom att klicka i rutan godkänner du att bibliotekets personal som arbetar med Stadsbibblans högläsningsklubb sparar namn och kontaktuppgifter under den tid du och din familj är med i klubben. Detta för att kunna informera om aktiviteter och tipsa om böcker. När ni inte vill vara med i klubben längre, kommer uppgifterna raderas.