Allies & assassins

När prinsen dör måste hans yngre bror ta över tronen.

Prins Anders av Archenfield dör oväntat. Hans yngre bror Jared är vald till efterträdare och måste nu ta över styret av landet. Men Anders dog ingen naturlig död. Han blev lönnmördad och mördaren måste bli hittad.

Intriger och dödshot

Samtidigt måste Jared vänja sig vid ett levnadsöde som han aldrig trodde att han skulle tvingas överta. Han blir manipulerad och dragen åt många håll i alla allianser och hemligheter som hovet består av.

När alla tror att mördaren och motivet bakom mordet har kommit ut i ljuset händer något som får Jared att tvivla på undersökningens resultat. Han vet inte längre vem han kan lita på. Jared misstänker att han också kan vara på mördarens lista.

Det här är den spännande första delen i en ny serie av Justin Somper som också har skrivit serien Vampyrater. OBS! Allies & Assassins är på engelska, än så länge finns boken inte översatt till svenska.

Daughter of smoke and bone

Av: Taylor, Laini Tipsat av: Jessica

En spännande och intressant berättelse som läsaren snabbt dras in i. Karou går på konstskola och målar ofta monster. Monster som bor i den affär dit hon går på nätterna.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Andrea Ejelöv den 13 april 2014