Öga för öga

Mannen som ödelade hennes liv sitter nu åtalad för mord och Chloe är åklagaren. Vad ska Chloe välja - rättvisa eller hämd?

Chloe Larson är en ung målmedveten juridikstudent i New York som snart ska ta sin examen. När hon utsätts för en brutal våldtäkt som dessutom lämnar henne steril så faller hennes värld samman. Förhållandet med pojkvännen går i stöpet, studierna havererar och skräcken blir en ständig följeslagare. Gärningsmannen hittas aldrig och fallet blir vilande.

Tolv år senare har Chloe mödosamt skapat sig ett nytt liv. Hon har ett respektabelt jobb som åklagare i Miami där hon är känd för att vara hårdnackad. Hon har lagt det förflutna bakom sig.

Känner igen seriemördaren

I Miami härjar en seriemördare som skär hjärtan ut unga kvinnor. När en misstänkt grips för morden så tycker sig Chloe känna igen honom. Han är mannen som våldtog henne och nu har hon makten att sätta honom i en dödscell. Men kan hon kringgå sina principer för sin egen hämnd? Och kan hon i så fall komma undan med det?

Bryta eller följa lagen

En spännande bok där offret får en chans att hämnas på sin gärningsman, men för att kunna göra det så måste hon själv bryta mot reglerna.

Shakespeares hemlighet

Av: Carrell, Jennifer Lee Tipsat av: Aina Gustavsson

Ett sedan länge försvunnet Shakespearemanuskript. En mördare som iscensätter dramernas grymma mord i verkligheten. En jakt på litteraturens dyraste guld och en flykt för livet.

Master of the Delta

Av: Cook, Thomas H Tipsat av: Lars Karlsson

Äntligen en ny bok av författaren till Den svarta tjärnen.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Andrea Ejelöv den 25 mars 2013