Älska dig till döds

När hennes mamma gifter om sig flyttar Suze till en ny stad. Där upptäcker hon att ett sexigt spöke hemsöker hennes nya rum.

Suze flyttar från New York till Kalifornien eftersom mamma har gift om sig. Det är dags för Suzes nya liv att börja. Dessvärre finns det en del från hennes gamla liv som inte vill försvinna. Suze är en medlare, hon kan tala med och se spöken. De lämnar henne inte ifred förrän hon har hjälpt dem att gå vidare. Ibland måste hon lämna ett sista meddelande till någons släkting, eller göra något som den döda inte hann med i livet.

Ny familj och ny skola

Nu ska hon inte bara hantera spöken utan också vänja sig vid att dela sin mamma med en styvpappa och tre styvbröder. Dessutom en ny skola, en katolsk med nunnor och präster.

I sitt nya rum träffar Suze det snyggaste spöke hon någonsin sett, Jesse. Han har inte minsta tanke på att ge sig av. I skolan får hon veta att en tjej tog livet av sig på jullovet, för att hon blev dumpad av sin pojkvän. Problemet är att tjejen, Heather, inte har gått vidare. Hon hemsöker skolan och sin gamla pojkvän. Suze får en rejäl utmaning.

Första delen i spännande serie

Det här är första delen i serien Hemsökt, av Meg Cabot. Spännande böcker för dig som gillar att läsa rysare med inslag av det övernaturliga och magiska.

Läs också

  1. Hon släpper dig aldrig

    Av: Cann, Kate Tipsat av: Ulrika Sjölin

    Tänk dig att du måste flytta hemifrån för att komma ifrån alla krav som ställs på dig. Att inte behöva anpassa dig efter din lillasysters humörsvängningar

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Andrea Ejelöv den 21 juni 2017