Här är du:  Startsida » Tips & artiklar » Blodsbarn
Start för innehåll

Blodsbarn

Efter en olycka tappar Will minnet. Med hjälp av föräldrarna kommer en del tillbaka, men han plågas av syner. Det är som om han fått ett nytt sinne och han märker en ondska som sprids i staden.

Will hamnar i koma efter en olyckshändelse, en smitningsolycka. När han vaknar har han glömt vad han heter, vilka hans föräldrar är och var han bor. Det är bara en sak hans minns väldigt tydligt, flickan med mörkt svart hår och liksom djupblå ögon. Hon som räddade honom från döden. Hon som kallade honom tillbaka.

Obegriplig ondska

Hans föräldrar lotsar Will tillbaka till minnet men han förföljs av syner, skuggansikten och ständigt denna mörkhåriga ängelflicka. Han har starka hallucinationer. Han känner ondskan i staden. Något är väldigt fel. Något är väldigt sjukt.

Will dras som av en osynlig kraft ner till stranden, till mannen Crow och den lille pojken Muck. Men det finns många som vill honom illa. Varför? Många som vill Crow och Muck illa. Will förstår inte varför men han förstår att något är fel. Mycket fel.

Blodsbarn är en spännande och relativt lättläst bok om ett farligt och sjukt samhälle och om en pojke med stark känsla för det rätta. Författaren Tim Bowler har också skrivit serien om Blade som finns på svenska.

Besökarnas kommentarer

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.
Inga kommentarer lämnade
Sökfilter
Sökparametrar

Detta tips finns i följande listor:

 

Senast ändrad: 2013-12-17 | Minabibliotek | Kontakt