Här är du:  Startsida » Unga
Start för innehåll

Unga

Välkommen till ungasidorna på Minabibliotek.se! Läs om böcker, musik, film, tv-spel, poesi eller ibland något helt annat. Du kan också lämna egna lästips.

Om du har ett lånekort på något bibliotek i Umeåregionen + en pinkod kan du logga in och kommentera, tipsa, betygsätta eller lämna egna bidrag till vår webb. Via Mina sidor håller du koll på dina egna lån och reservationer.

CS Library-RSS

Rys och mys i höstmörkret

En blek måne ovanför mörka grenar
Gillar du att bli lite (eller mycket) skrämd när du läser en bok? Då hittar du kanske något som passar dig här. Ungasidan tipsar om nya och gamla skräckisar för ungdomar.

Höstlovet - ett riktigt kulturlov

Pojke och flicka hoppar i höstlöv På höstlovet händer det mycket på biblioteken. Du kan pröva på bokpyssel och origami. På Ålidhem kan du vara med och smycka din stadsdel. Eller varför inte låna en bra bok?


CS Library-RSS

Nya tips

Visar sida 1 av 58.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. >|
Sökfilter
Sökparametrar

Skriv kort!

Läs mer om Skriv kort!.

Vad kan du göra med 140 tecken? En skönlitterär text, klarar du det? En mini-novell? En dikt? En rap? En låttext? Skriv och tävla hela året!

Umeå stadsbibliotek flyttar

Läs mer om Umeå stadsbibliotek flyttar.

Umeå stadsbibliotek flyttar till det nya kulturhuset Väven. För att kunna flytta alla tusentals böcker är stadsbiblioteket stängt från och med 4 augusti. Läs om hur det kan påverka dig.

RSS-flöde för Arrangemang Arrangemang

Se fler arrangemang
CS Library-RSS

Utställningar och annat aktuellt för unga

Visar sida 1 av 3.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. >|
Senast ändrad: 2014-09-23 | Minabibliotek | Kontakt